Interim Secretaresses

Interim Secretaresses binnen ons netwerk

Wij hebben de nodige interim secretaresses binnen ons netwerk beschikbaar. Secretaresses die graag op interim basis werken en zich snel inwerken, thuis voelen en meedraaien binnen uw organisatie.

Deze interim secretaresses zijn op diverse niveaus inzetbaar, dus zowel op bestuurs- en directieniveau als op meer operationeel niveau.

Welke eisen stellen wij aan Interim Secretaresses?

Wij zetten interim secretaresses in waar uw organisatie iets aan heeft, geen interim secretaresses die alleen maar ‘op de winkel passen’. Interim secretaresses worden door ons dan ook grondig gescreend op zowel vaardigheden als ook persoonlijkheid.

Verder zorgen wij er voor dat – met name bij 1-op-1 functies – een goede matching plaatsvindt tussen de interim secretaresses zelf en de leidinggevenden waarvoor zij aan het werk gaan. De persoonlijke ‘klik’ dus.

De Interim Secretaresses die u zoekt hebben wij al gevonden…

Waar het om draait: U krijgt de interim secretaresses die bij u en uw organisatie passen. Middels onze unieke matching methodiek PURE zorgen wij er voor dat er een klik is die de samenwerking direct succesvol laat zijn. U krijgt dus de interim secretaresses die u voor ogen had.

Precies daarom maken wij maatwerk van iedere opdracht om de juiste interim secretaresses te vinden. We verdiepen ons in uw bedrijf, z’n cultuur en bijzondere eisen. Vervolgens kunnen we vanuit ons netwerk van interim secretaresses meerdere kandidaten presenteren die passen in het gewenste profiel. Dat proces begeleiden wij intensief, serieus en met alle aandacht. Want als gespecialiseerde intermediair voor (interim) secretaresses hebben wij een naam hoog te houden.

De interim secretaresses die u zoekt, hebben wij waarschijnlijk al beschikbaar binnen ons secretaresse netwerk!

Voor meer informatie:
Pure Assistants > Werkgeversinformatie

Voor Interim Secretaresses bent u bij ons aan het juiste adres!


interim secretaressesInterim secretaresses Haarlem
Interim secretaresses Amsterdam
Interim secretaresses Noord-Holland