Secretaresse Uitzendbureau

Wij zijn een gespecialiseerd Secretaresse Uitzendbureau

Wij zijn hét secretaresse uitzendbureau voor bedrijven en organisaties die de beste secretaresse zoeken.

Van een secretaresse uitzendbureau mag u verwachten dat u als werkgever een secretaresse krijgt aangeboden die in alle opzichten perfect binnen uw organisatie past. En uiteraard, bij de functie die (eventueel tijdelijk) door deze secretaresse moet worden ingevuld. Klinkt logisch? Is ook logisch. Toch verloopt het inhuren van een secretaresse via een algemeen uitzendbureau vaak niet zoals gewenst.

Precies daarom zijn wij een gespecialiseerd secretaresse uitzendbureau: een uitzendbureau speciaal voor secretaresses. En dat biedt u als werkgever belangrijke voordelen!

Welke eisen stellen wij als uitzendbureau aan een secretaresse ?

Wij zetten als gespecialiseerd secretaresse uitzendbureau secretaresses in waar uw organisatie iets aan heeft, geen secretaresse die alleen maar ‘op de winkel past’. Iedere secretaresse wordt door ons dan ook grondig gescreend op zowel vaardigheden als ook persoonlijkheid.

Verder zorgen wij er als secretaresse uitzendbureau voor dat – met name bij 1-op-1 functies – een goede matching plaatsvindt tussen de secretaresse zelf en de leidinggevenden waarvoor zij aan het werk gaat. Wij zorgen dus voor de persoonlijke ‘klik’.

Waar het om draait: U krijgt van ons als secretaresse uitzendbureau de secretaresse die bij u en uw organisatie past. Middels onze unieke matching methodiek PURE zorgen wij er voor dat er een klik is die de samenwerking direct succesvol laat zijn. Wij zorgen er voor dat u door onze specialisatie als secretaresse uitzendbureau de secretaresse krijgt die u voor ogen had.

Precies daarom maken wij als secretaresse uitzendbureau maatwerk van iedere opdracht om de juiste secretaresse te vinden. We verdiepen ons in uw bedrijf, z’n cultuur en bijzondere eisen. Vervolgens kunnen we vanuit ons secretaresse netwerk meerdere kandidaten presenteren die passen in het gewenste profiel. Dat proces begeleiden wij intensief, serieus en met alle aandacht. Want als gespecialiseerd secretaresse uitzendbureau hebben wij een naam hoog te houden.

Voor meer informatie:
Pure Assistants > Werkgeversinformatie

Wij zijn ook voor u graag hét Secretaresse Uitzendbureau !


secretaresse uitzendbureauSecretaresse Uitzendbureau Haarlem
Secretaresse Uitzendbureau Amsterdam
Secretaresse Uitzendbureau Noord-Holland