Tijdelijke Secretaresses

Tijdelijke Secretaresses binnen ons netwerk

Wij hebben de nodige tijdelijke secretaresses binnen ons netwerk beschikbaar. Secretaresses die graag op tijdelijke basis werken en zich snel inwerken, thuis voelen en meedraaien binnen uw organisatie.

Deze tijdelijke secretaresses zijn op diverse niveaus inzetbaar, dus zowel op bestuurs- en directieniveau als op meer operationeel niveau.

Welke eisen stellen wij aan Tijdelijke Secretaresses?

Wij zetten tijdelijke secretaresses in waar uw organisatie iets aan heeft, geen tijdelijke secretaresses die alleen maar ‘op de winkel passen’. Tijdelijke secretaresses worden door ons dan ook grondig gescreend op zowel vaardigheden als ook persoonlijkheid.

Verder zorgen wij er voor dat – met name bij 1-op-1 functies – een goede matching plaatsvindt tussen de tijdelijke secretaresses zelf en de leidinggevenden waarvoor zij aan het werk gaan. De persoonlijke ‘klik’ dus.

De Tijdelijke Secretaresses die u zoekt hebben wij al gevonden…

Waar het om draait: U krijgt de tijdelijke secretaresses die bij u en uw organisatie passen. Middels onze unieke matching methodiek PURE zorgen wij er voor dat er een klik is die de samenwerking direct succesvol laat zijn. U krijgt dus de tijdelijke secretaresses die u voor ogen had.

Precies daarom maken wij maatwerk van iedere opdracht om de juiste tijdelijke secretaresses te vinden. We verdiepen ons in uw bedrijf, z’n cultuur en bijzondere eisen. Vervolgens kunnen we vanuit ons netwerk van tijdelijke secretaresses meerdere kandidaten presenteren die passen in het gewenste profiel. Dat proces begeleiden wij intensief, serieus en met alle aandacht. Want als gespecialiseerde intermediair voor (tijdelijke) secretaresses hebben wij een naam hoog te houden.

De tijdelijke secretaresses die u zoekt, hebben wij waarschijnlijk al beschikbaar binnen ons secretaresse netwerk!

Voor meer informatie:
Pure Assistants > Werkgeversinformatie

Voor Tijdelijke Secretaresses bent u bij ons aan het juiste adres!


tijdelijke secretaressesTijdelijke secretaresses Haarlem
Tijdelijke secretaresses Amsterdam
Tijdelijke secretaresses Noord-Holland