Werving en Selectie Secretaresses

Werving en Selectie van Secretaresses is ons vak

U bent bij ons aan het goede adres als het gaat om de werving en selectie van secretaresses met de juiste kwalificaties, zowel op het gebied van opleiding en competenties als ten aanzien van instelling en ‘passen bij de organisatie’.

Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in de werving en selectie van professionele secretaresses. Vele bedrijven en organisaties vertrouwen daarom op ons bij de werving en selectie van hun secretaresses op alle niveaus.

Waarom kiest men voor ons bij de Werving en Selectie van Secretaresses?

Wij beschikken voor onze werving en selectie activiteiten over een breed netwerk van secretaresses die wij uitstekend kennen. Daarnaast speuren wij voortdurend naar ‘nieuw’ talent met de juiste kennis en ervaring. Daar kunt u dus óók uw voordeel mee doen wanneer u ons inschakelt voor de werving en selectie van secretaresses.

Onze werving en selectie richt zich op secretaresses waar uw organisatie iets aan heeft – geen secretaresses die alleen maar ‘op de winkel passen’. Secretaresses worden binnen ons werving en selectie proces dan ook grondig gescreend op zowel vaardigheden als ook persoonlijkheid.

Verder zorgen wij er bij de werving en selectie van secretaresses voor, dat – met name bij 1-op-1 functies – een grondige matching plaatsvindt tussen de secretaresses zelf en de leidinggevenden waarvoor zij aan het werk gaan. De persoonlijke ‘klik’ dus.

Waar het bij onze werving en selectie van secretaresses om draait: U krijgt de secretaresses die bij u en uw organisatie passen. Middels onze unieke matching methodiek PURE zorgen wij er voor dat er een klik is die de samenwerking direct succesvol laat zijn. Wij zorgen er voor dat u door onze professionele werving en selectie aanpak de secretaresses krijgt die u voor ogen had.

Precies daarom maken wij bij onze werving en selectie maatwerk van iedere opdracht om de juiste secretaresses te vinden. We verdiepen ons in uw bedrijf, z’n cultuur en bijzondere eisen. Vervolgens kunnen we vanuit ons netwerk van secretaresses meerdere kandidaten presenteren die passen binnen het gewenste profiel. Dat proces begeleiden wij intensief, serieus en met alle aandacht. Want als gespecialiseerd bureau voor werving en selectie van secretaresses hebben wij een naam hoog te houden.

Voor meer informatie:
Pure Assistants > Werkgeversinformatie

Professionele Werving en Selectie voor professionele Secretaresses!


werving en selectie secretaressesWerving en Selectie secretaresses Haarlem
Werving en Selectie secretaresses Amsterdam
Werving en Selectie secretaresses Noord-Holland